sunnuntai 16. tammikuuta 2011

"Sillä on niin ihana tuo seuraaminen"

Tuota kuulen usein. Tai no voiko sitä kuulla usein, jos käy harvoin treenaamassa...? :D Seuraava kysymys yleensä on: "Miksi te ette mene/milloin te menette kokeeseen?" Sanokaa mulle heti, kun järjestetään seuraamiskokeita, minä lupaan osallistua! :D 

Paljon saa tapahtua ennen kuin Ringan kanssa kokeeseen uskaltaudun. Vaikka se vaikuttaakin jotenkin tasoittuneen, niin kyllä se vielä on melkoinen pideltävä. Paikallaolotreenit vaikuttaa lupaavalta, minusta Ringa on alkanut oikeasti rauhoittua jäädessään makaamaan, eli ehkä se on oppinut sen oikean mielentilan, mitä jossain vaiheessa lähdinkin siihen liikkeeseen hakemaan. Mutta luottamus on kyllä kaukana. Treeneissä tehdään helpohkoja harjoituksia, ja helppoja varsinkin silloin, kun ollaan uudessa paikassa. Ehkä me voitais jossain vaiheessa kisata OKK:n tutussa hallissa? Sinne mennessään Ringa on aika äkkiä oikeassa viretilassa. Tosin tuo OKK:n halli taitaa tulla muuttumaan, eli joudutaanko me sittenkin ensin opettelemaan se uusi halli tutuksi?

Eilen käytiin pitkästä aikaa noutajaporukalla treenaamassa. Halli oli Ringalle uusi ja aluksi pelkästään odotin, että se vähän rauhoittuisi. Se on vähän hankalaa, minusta se saattaa näyttää jo aika lunkilta, kun se sitten yhtäkkiä innostuu taas liikaa. Päästiin me kuitenkin siitä odottelutilasta hallinkin puolelle ja ihan kivasti se keskittyi seuraamiseen, vaikka pienessä hallissa ympärillä oli koko ajan koiria. Siinä jo vähän naureskelin, että mitä se nyt noin, olis nyt vaan kiihkoillut koko ajan, niin olisin saanut lisätukea ajatuksilleni, että ei me voida mihinkään uuteen paikkaan mennä tuosta vaan treenaamaan ;) Olihan se kuitenkin koko ajan vähän sellainen sätky. Ja kaikki ympärillä kiinnosti. Milloin joku paperilautanen lattialla, milloin treenikamakori (no se on tottakai oikeasti kiinnostava, joten annetaan anteeksi :D). Mutta eipä silti ottanut varaslähtöä luoksetulossa, vaikka Pipa hoki käskyä moneen kertaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...