keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Hotelliloma

Joulupukki toi lahjaksi lahjakortin Holiday Club Spa -hotelleihin ja nyt vihdoin saatiin käytettyä se Vuokatin Katinkullassa. En ollut hirveän innoissani hotellilomasta, mutta kun ei kortti Holiday Clubin huoneistoihin käynyt, niin ei paljon vaihtoehtoja ollut. Koirien kanssa ei olla koskaan hotellissa yövytty, mutta nyt päätettiin kokea sekin. Sen verran ikä on tehnyt tehtävänsä Ringallekin, että sen uskaltaa jo suht huoleti jättää hotellihuoneeseen. Kunhan vaan kerää kaikein irtoavan pois sen ulottuvilta :D Tosin ei Ringa enää mitään tuhoja tee (ei lasketa nyt tähän sitä GR:n laskun repimistä viime viikolla :D), kunhan vaan kantaa tavaroita ympäriinsä. Mielestäni koirien mukanaolo huomioitiin hyvin. Huone oli alimmassa kerroksessa, se oli käytävän viimeinen huone ja koirille oli valmiina kuppi ja namitikut :)

Vuokattiin ajettiin Hepokönkään kautta. Pikkuisen mutkaa matkaan, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka :)

Hepoköngäs

Sotkamossa käytiin Hiidenportin kansallispuistossa, jossa tehtiin 5 km mittainen kävelyretki. Koko ajan oltiin varauduttu palaamaan takaisin, mikäli reitti näyttää liian rankalta koirille. Onhan niiden kanssa aikaisemmin menty yli 10 km päivämatkoja, 400 m korkeuseroilla, mutta nyt kun kummankaan terveystilanne ei ole ihan priima, niin ihan mitä tahansa ei enää uskalla :( Reitin alku oli ihan helppoa maastoa, enemmän vaikeuksia alkoi tulla Hiidenportilla, joka on n. 20 m syvyinen rotko. Parhaille näköalapaikoille johti todella jyrkät portaat. Vaikka tosiaan ollaan jos jonkinlaisessa paikassa käyty, niin noin jyrkkiä portaita ei olla koirien kanssa kuljettu koskaan. Kyllä ne ylös päästiin, mutta vähän pelotti, että jos jostain syystä ei päästäkään tekemään ympyräreittiä, niin miten nuo portaat kuljetaan takaisin alas. Onneksi mitään ongelmia ei tullut. Ja molemmat on olleet reissun jälkeenkin aivan OK :)

Ne kamalat portaat

HiidenporttiHiidenportilla koirat joutuivat taas puuhun kytketyksi...
Kokonaisuudessaan reissu meni siis oikein hyvin. Mitä nyt hotellihuoneessa välillä vähän haukku raikui :D Muuten Ringa käyttäytyi kyllä hyvin, Emma kait se enemmänkin odotteli meitä takaisin, kun seisoi aina valmiina ovella, kun palattiin huoneeseen. Ringa touhotti Hiidenportilla niin paljon, että se oli kyllä loppuillan aivan todella väsynyt. Kun me lähdettiin syömään, katseli Ringa sängyn vierestä meidän lähtöä. Ja siinä samassa paikassa se makasi, eikä noussut edes ylös, kun tultiin takaisin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...