perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kokeilua

Kait se oli joku tilapäinen mielenhäiriö, mutta tuossa vähän aikaa sitten keksin mennä Ringan kanssa epäviralliseen tokokokeeseen. Me ollaan "treenattu" kyllä, mutta ei silleen oikeasti ja tosissaan. Möllikoe oli kuitenkin meidän tutussa hallissa, joten tiesin, että kyllä se siellä menee ihan jees. Ainoa epävarmuus oli ne liikkeet, jotka muutenkin on nyt vähän epävarmoja.

Jätin paikallaolon väliin, koska en ole tehnyt aikoihin harjoituksia niin pitkällä matkalla ilman makupalapurkkia. En halunnut ottaa riskiä, koska tiesin, että viimeistään siinä vaiheessa minuun iskee jännitys. Nyt kun tuota liikettä ei tehty, ei jännitystäkään pahemmin tullut. Paitsi ihan vähän siinä vaiheessa, kun suoritus alkoi ja tuntui menevän ihan jees. Pitihän se alkaa jännittää, että meneekö se loppuun asti ihan jees ;)

Hihnassa seuraaminen oli vähän huono. Ringa ei ollut vielä oikein matkassa ja kentän reunalla joku koira kiljui, ja sitä Ringa välillä vähän kuunteli. Se tuntui välillä vähän karkaavaiselta ja mietin jo, että niinköhän käy, että vapaana seuraamisessa se ottaa hetkeksi hatkat. Mutta ei se sitä tehnyt. Ringa ihan selvästi osaa paremmin seurata ilman hihnaa. Molemmista seuraamisista saatiin kyllä kehuja, ei siinä ekassakaan kuulemma mitään moitittavaa ollut. Liikkeestä maahanmeno hyvä, mutta istumaan nousemiseen tarvittiin kaksi käskyä. Ollaan niin paljon viime aikoina treenattu sitä, että liikkurin käskystä ei saa nousta, että ei näköjään sitten meinannut nousta ollenkaan. Oon kyllä kuvitellut, että ollaan jonkin verran hajoiteltu myös luoksetuloa ja aloillaan pysymistä, mutta siinä Ringa sitten karkasi matkaan liikkeenohjaajan käskystä. Sivulletulo oli huono. Ringan olisi pitänyt viimeisten oppien mukaan kiertää takakautta, mutta se ei vielä tuossa liikkeessä ole niin vahva, ja se tulikin edestä. Liikkeestä seisominen ihan hyvä, pikkuisen oli tassutellut käskyn jälkeen. Ilmeisesti asettanut etujalkansa parempaan asentoon. Hyppy meni sitten kokonaan pieleen. Se on yksi Ringan lemppareista ja se näytti olevan hyppäämässä heti kun päästin esteen taakse. Jouduin sitä vähän kieltämään ja kun hyppykäsky sitten tuli, ei Ringa hypännytkään, vaan jäi nuuhkimaan estettä. Jotenkin se ei näyttänyt kuitenkaan siltä, että olisi siitä kiellosta mennyt sekaisin, vaan mistä noista aina tietää. Esteen nuuhkiminen oli kyllä aivan ensimmäinen kerta.

Ihan kivaa oli. Jos joku on kiinnostunut möllikokeen pisteistä, niin laitetaan ne nyt tähän:
 
Luoksepäästävyys 10
Paikallaolo -
Seuraaminen kytkettynä 10
Seuraaminen taluttimetta 10
Liikkeestä maahanmeno 9
Luoksetulo 8
Liikkeestä seisominen 9
Hyppy 0
Kokonaisvaikutus 10
Yhteispisteet 140/200

Jaa-a, ehkä, ehkä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...