sunnuntai 24. helmikuuta 2013

On napsumista ja sitten on napsumista

Oon valitellu, että meillä napsuu. Mutta sitä en ole kertonut, että meillä napsuu kolmella eri tavalla. On se  tunnistamaton pelottava napsuminen ja sitten on sähkökatkoksiin liittyvä pelottava napsuminen. Sähkökatkoksia ei onneksi ole kovin usein. Mutta olipa meillä tässä joku talvi sitten vähän huono yö, kun puita oli kaatunut sähkölinjoille ja Oulun Energia yritti ottaa selvää tapahtumapaikasta katkaisemalla sähköt ja laittamalla ne taas päälle. Ja tämä toistui yössä n kertaa... Näiden pelottavien napsumisien lisäksi meillä napsuu vielä ei-pelottavasti. Eilen illallakin monta kertaa. Se ehkä on olohuoneen lamppu se napsuja. Kyllä minäkin kuulen eron näissä napsumisissa, mutta napsumisia ne silti kaikki on. Omituinen eläin.

2 kommenttia:

  1. voihan napsutus :) meillähän vinku yhteen aikaan, mutta se olikin vain jalkalamppu! silloin tällöin olen vakaasti sitä mieltä, että meillä "asuu" kummituksia, kun kaiken maailman ääniä kuuluu välillä :D Piirillä on kuulemma mulle sänky petattuna..itsesuojelun merkeissä kuulostelen nyt kummitusten ääniä vähin äänin :D

    VastaaPoista
  2. Meillä taas rapisi yhteen aikaan. Koska meillä oli gerbiilejä olohuoneessa, pidin tietysti niitä syyllisinä ääniin. Kun viimeinenkin niistä kuoli ja rapina vain jatkui olin myös varailemassa itselleni paikkaa piirille. Tai vaihtoehtoisesti pelkäsin, että joku ihanainen päästäinen on tehnyt pesänsä meidän seinien väliin. Sitten armas aviomieheni valaisi minua, että rapisija onkin vain Wiin kovalevy, joka ääntelee, kun siihen jättää virran päälle.

    Kummallinen on äänten maailma ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...